20160422_103142

Ga naar de Hema, Zeeman, Xenos, Wibra, Blokker of kringloopwinkel en je komt met de leukste spelmaterialen thuis! Wellicht vind je ook veel interessant spelmateriaal in je keukenkastjes thuis zoals een afwasbakje, vergiet, plastic bakjes en bekers, theezeefje, pollepels, zakdoeken, borsteltje, mandjes, rvs kommetjes. Zorg voor variatie: stof, plastic, metaal, hout, riet. Houd als richtlijn aan: leg zoveel speeltjes om je baby neer als hij oud is in maanden. Dus voor een baby van 4 maanden oud zijn 4 speeltjes om hem heen voldoende.
Als je kind ongeveer een jaar is, zal hij vooral van verzamelen houden. Zorg dan juist voor veel van hetzelfde, zodat hij dat kan verzamelen. En natuurlijk tassen, bakken, kistjes en mandjes waar je kind al dat moois in kan stoppen en uit kan halen.