Nieuws

               * helaas niet meer beschikbaar *

Weekend-arrangement Babymassage

Een weekendje met je verse gezin in een vakantiehuisje tot rust komen, midden in de Drentse natuur? En in dit weekend, in een zeer ontspannen setting, een volledige cursus babymassage ontvangen, zodat je zoveel mogelijk ontspanning mee naar huis kunt nemen? Een paar dagen alleen maar aandacht voor elkaar en genieten van absolute rust en ontspanning in een zeer compleet en comfortabel vakantiehuis. Lijkt dat jullie ook heerlijk met jullie baby?

Het vakantiehuis heeft 4 slaapplekken. Voor de baby kun je zelf een campingbedje of reiswiegje meenemen. Het huisje is voorzien van alle gemakken; een volledig ingerichte keuken, ruime badkamer, 2 slaapkamers, en een heerlijk lichte woonkamer. Het huisje staat midden in de natuur en is te bereiken via 200 m wandelpad.

Je wordt op vrijdagmiddag/-avond gastvrij ontvangen. Op zaterdag- en zondagochtend komt de docent babymassage bij jullie langs in het vakantiehuis voor 2 uitgebreide lessen babymassage, waarin je naast massagetechnieken heel veel leert en kunt bespreken over je baby. Je gaat zondagmiddag ongetwijfeld met nieuwe energie, inspiratie een handvatten weer naar huis.

Dit arrangement is inclusief overnachting, cursus babymassage en eindschoonmaak. Het tarief voor dit alles bedraagt € 350,-  Helaas is dit arrangement niet meer beschikbaar. Wil je overleggen over een op maat samengesteld arrangement? Neem gerust contact !

Agenda